на почеток

Bakeoven

СИМФОНИЈА НА ВКУСОВИ

BAKEOVEN

BAKEOVEN е наша одбрана линија на квалитетни замрзнати пекарски производи подготвени за печење. Овие производи вклучуваат традиционален бурек, лиснати мини погачици и тесто за пица. Преку долгогодишно искуство имаме развиено традиционални рецепти и стилови на производство со цел создавање на квалитетни пекарски производи со најдобар, автентичен вкус.

Доколку некој нé праша да ја опишеме линијата ‘BAKEOVEN’ во една реченица, ние би одговориле: “СИМФОНИЈА НА ВКУСОВИ”.