на почеток

Бурек

Нашите производи

Прикажување на сите 4 резултати

Забавните моменти во семејството започнуваат со здрав и вкусен оброк. Крцкав однадвор, а деликатно мек одвнатре. Приготвен со многу љубов од рацете на нашите вешти мајстори, нашиот бурек е одличен избор за секо дел од денот. Толку вкусен, толку добар. Тешко е да го направиш, лесно е да го испечеш.