на почеток

Новости

Последни новости
Црниот леб е поздрав од белиот за здрава исхрана
AdminLQ 18 август 2019

Црниот леб е поздрав од белиот за здрава исхрана

1. Јадењето после 18 часот е штетно за здравјето Ова е еден од најстарите…

Повеќе детали
Поделба на пекарските производи во пекарството
AdminLQ 18 август 2019

Поделба на пекарските производи во пекарството

Генерално од брашното се произведуваат различни пекарски и слаткарски производи: леб, печива, украсни печива,…

Повеќе детали