на почеток
На залиха

Баница со сирење

Тежина: Тежина: 200 гр.
Пакување: Пакување во кутија: 60 пар.
Рок на траење: Рок на траење: 6 месеци
Време за печење: Време за печење: 20 мин.
Температура на печење: Температура на печење: 190-210 °C
Шифра: 6008 Категорија:
Сподели го производот: