на почеток
На залиха

Интегрално веронезе со посип 60 гр.

Тежина: Тежина: 60 гр.
Пакување: Пакување во кутија: 160 пар.
Рок на траење: Рок на траење: 6 месеци
Време за печење: Време за печење: 20 мин.
Температура на печење: Температура на печење: 190-210 °C
Шифра: 4009 Категорија:
Сподели го производот:
Енергетска вредност 307kcal/1284kJ
Јаглехидрати 52.17g
Шеќери 1.95g
Вкупни масти 4.84g
Заситени масти 1.85g
Протеини 11.37g
Сол 1.58g

Упатство за употреба

1 фаза: одмрзнување на пецивото 30 минути на температура од 30  ̊C
2 фаза: претходно одмрзнатото пециво ферментира во комора со температура 35  ̊C и влажност 60%, во времетраење од 60 минути.
3 фаза: ферментираното пециво се пече во претходно загреана печка на 210  ̊C со додавање на пареа (интензивно швелување). Пецивото се пече 20 минути.