на почеток

Генерално

Категорија
Поделба на пекарските производи во пекарството
AdminLQ 18 август 2019

Поделба на пекарските производи во пекарството

Генерално од брашното се произведуваат различни пекарски и слаткарски производи: леб, печива, украсни печива,…

Повеќе детали