на почеток
На залиха

Мини погачици со чоколадо

За нас среќата има вкус на чоколадо. Мини погачиците со чоколадо секогаш ќе го пронајдат патот до вашето срце. Искусете ги моментите на безвременско задоволство!

Тежина: Тежина: 1 кг.
Пакување: Пакување во кутија: 10 пакувања
Рок на траење: Рок на траење: 6 месеци
Време за печење: Време за печење:  20-25 мин.
Температура на печење: Температура на печење: 200 °C
Шифра: 5013 Категорија:
Сподели го производот:

Упатство за употреба

Начин: Замрзнатите мини погачици се редат на подмачкан плех и се печат 20 минути во претходно загреана рерна на температура од 200-230°C (392-446°F).
Забелешка: Подесето го времетраењето и температурата на печење според вашата рерна. Температурата и времето на печење се сугестија и зависат од типот на рерната и количината на производи кои ги печете во неа.
Внимание: Производот да не се пече во микробранова печка. Еднаш одмрзнатиот производ повторно да не се замрзнува. Производот не смее да се конзумира без претходна термичка обработка. Да се чува на -18°C (-0,4°F).