на почеток
На залиха

Мини погачици со сусам

Крцкави однадвор, а деликатно меки одвнатре мини погачиците со сусам жу-жу се извонредни за секоја прилика и омилен избор на сите генерации.

Тежина: Тежина: 1 кг.
Пакување: Пакување во кутија: 10 пакувања
Рок на траење: Рок на траење: 6 месеци
Време за печење: Време за печење:  20-25 мин.
Температура на печење: Температура на печење: 200 °C
Шифра: 5009 Категорија:
Сподели го производот:

Упатство за употреба

Начин: Замрзнатите мини погачици се редат на подмачкан плех и се печат 20 минути во претходно загреана рерна на температура од 200-230°C (392-446°F).
Забелешка: Подесето го времетраењето и температурата на печење според вашата рерна. Температурата и времето на печење се сугестија и зависат од типот на рерната и количината на производи кои ги печете во неа.
Внимание: Производот да не се пече во микробранова печка. Еднаш одмрзнатиот производ повторно да не се замрзнува. Производот не смее да се конзумира без претходна термичка обработка. Да се чува на -18°C (-0,4°F).